Algemeen

 

1.      Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

 1. Telefonisch
  • Laat een bericht achter via het contactformulier op de site voor een terugbelverzoek.
 2. E-mail
 3. Online Chat
 4. Whatsapp (wordt aan gewerkt)

2.      Wat is DayDiscounter?

Daydiscounter is een webshop met dagelijks nieuwe aanbiedingen met korting tot wel 90%. Alle dagdeals zijn 24 uur beschikbaar of zolang de voorraad strekt. Weekdeals staan 7 dagen op de website. Daarnaast kun je een account aanmaken, met dit account spaar je voor punten die je kunt inwisselen voor extra korting.

3.      Hoe maak ik een account aan?

Klik rechts bovenaan de pagina op registreren en vul jouw accountgegevens in, naam, achternaam en e-mailadres. Als je een account hebt kun je jouw bestellingen volgen en natuurlijk meedoen aan ons spaarprogramma.

4.      Hoe laat kan ik de volgende aanbiedingen op de site vinden?

Iedere dag om 00:00 kun je nieuwe aanbiedingen op Daydiscounter vinden. Deze aanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig. Tip: je kunt je bovenaan deze pagina ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van onze aanbiedingen.

5.      Hoe lang blijft een aanbieding online staan?

Een dagdeal blijft slechts 24 uur online staan, weekdeals staan 7 dagen online. Na afloop kun je deze producten niet meer bestellen.

6.      Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Bovenaan de homepage vind je de daarvoor bestemde balk, hierin kun je je email-adres invullen.

7.      Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Uitschrijven is zeer eenvoudig, onderaan iedere nieuwsbrief kan je je eenvoudig uitschrijven door te klikken op “afmelden”.

8.      Hoe lang duurt het totdat ik antwoord krijg op mijn e-mail?

Wij doen ons uiterste best om binnen 3 werkdagen de email te beantwoorden. Bij dringende vragen kun je natuurlijk altijd even bellen.

 

Bestellen

 

1.      Hoe kan ik bestellen?

Een bestelling plaatsen is super eenvoudig. Zodra je een product bekijkt via de “bekijk nu” knop kun je hierna het product bestellen via de “koop nu” knop. Vul vervolgens je adresgegevens in en betaal veilig via een van onze betaalmethodes.

2.      Is het mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen?

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen, hier wordt wel aan gewerkt voor in de toekomst. Uiteraard kun je zeer eenvoudig op een veilige manier producten bestellen via de webshop.

3.      Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd verschilt altijd per product en is terug te vinden onder het kopje “voorwaarden” wat weergegeven is op de productpagina.

4.      Hoe kan ik mijn bestelling retouneren?

 • Stuur een email naar retour@daydiscounter.com en vermeld je bestelnummer en e-mailadres waar de bestelling mee is geplaatst.
 • Vermeld ook in de mail de reden van retour en de gewenste oplossing (product ruilen en vergoeding).
 • Uw aanvraag zal binnen 3 dagen worden verwerkt.
 • Nadat uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u een e-mail met daarin de retour-gegevens en alle informatie over hoe u het pakketje kunt retourneren.
 • Zodra je retour ontvangen is, informeren wij je hier over.

5.      Hoe kan ik gebruik maken van een kortingscode die ik heb ontvangen?

Als je een aankoop hebt gedaan of als je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief kan het zo zijn dat je een kortingscode van ons ontvangt.

Deze kortingscode kun je als volgt inwisselen:

 1. Zoek het gewenste product en klik op “Nu Kopen”
 2. Je komt nu terecht op de bestelpagina, alleen via deze pagina is de kortingscode in te wisselen.
 3. Vul jouw kortingscode in, in de daarvoor bestemde balk rechtsboven het bestel-raster.
 4. De korting wordt automatisch verwerkt in uw bestelling.

6.      Kan ik verschillende deals, in 1 keer kopen?

Het is mogelijk om meerdere deals te combineren in één aankoop.

 

Betalingen

 

1.      Is het betalen bij Daydiscounter veilig?

Het betalen is volledig veilig bij Daydiscounter. Alle betaling via Daydiscounter lopen via een beveiligde betaalomgeving.

2.      Klarna – Digitale Factuur (Nederland) (Wordt aan gewerkt)

Klarna voert voor DayDiscounter.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van DayDiscounter via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij DayDiscounter.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

3.      Hoe werkt achteraf betalen via klarna?

Deze webwinkel geeft u in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en u betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

 • U betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
 • U heeft altijd 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.
 • De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
 • U hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
 • U heeft altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
 • U kunt uw facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.

U kunt alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen.

Kosten bij te late betaling

De webwinkel rekent u € 0 voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen. Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

 

Bezorging

 

1.      Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten proberen wij altijd zo laag mogelijk te houden. De kosten worden altijd vermeld per actie.

2.      Ik heb een bestelling gedaan, maar nog niet ontvangen?

Wacht je al langer dan 7 werkdagen? Dan kun je gerust even contact met ons opnemen, zodat wij het kunnen uitzoeken. Uiteraard doen wij altijd ons best om het pakketje zo snel mogelijk jouw kant op te krijgen. Als je minder dan 7 werkdagen wacht, heb dan graag nog eventjes geduld. Soms hebben wij gewoon iets meer tijd nodig vanwege de vele orders, natuurlijk word je hier dan altijd van op de hoogte gebracht via de mail.

3.      Wat gebeurt er met de bezorging van mijn bestelling als ik niet thuis ben?

Past jouw pakketje door je brievenbus, dan zal de postbode het in je brievenbus afleveren. Als dit niet het geval is, dan komt de postbode de volgende dag terug om het pakketje alsnog af te leveren. Mocht er dan weer niemand thuis zijn, dan wordt er een briefje achtergelaten met daarop de informatie waar u het pakketje dan zou kunnen ophalen.

 

Retourneren

 

1.      Kan ik mijn bestelling retourneren?

Uiteraard kun je je pakketje retourneren tegen de normale verzendkosten die de desbetreffende pakketdienst hanteert. Na ontvangst van het product heb je 14 dagen de tijd om een retourzending aan ons te melden, vervolgens heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zodra wij het product retour hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.

2.      Wat betaal je voor het retourneren van je pakket?

Dit is volledig afhankelijk van de pakketdienst die jij gebruikt om het pakket terug te sturen.

3.      Ik heb een defect of verkeerd product ontvangen, wat moet ik doen?

Allereerst onze excuses, wij zullen ons uiterste best doen om het zo snel mogelijk op te lossen. Graag ontvangen wij een mailtje op info@daydiscounter.com met daarin vermeld wat het probleem is. Wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem zal worden opgelost.

4.      Hoe kan ik een bestelling retourneren?

 • Stuur een email naar retour@daydiscounter.com en vermeld je bestelnummer en e-mailadres waar de bestelling mee is geplaatst.
 • Vermeld ook in de mail de reden van retour en de gewenste oplossing (product ruilen en vergoeding).
 • Uw aanvraag zal binnen 3 dagen worden verwerkt.
 • Nadat uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt  u een e-mail met daarin de retour-gegevens en alle informatie over hoe u het pakketje kunt retourneren.
 • Zodra je retour ontvangen is, informeren wij je hier over.

5.      Waar moet ik op letten tijdens het retour sturen?

Wij nemen alleen netjes verpakte producten terug. Producten die retour worden gestuurd die onder deze productgroepen vallen worden niet in behandeling genomen:

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

 • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
 • Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen.
 • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets, ondergoed, badmode en verzorgingsproducten.
 • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
 • Artikelen waarvan verpakking ontbreekt.
 • Producten waarvan de zegel verbroken is(iPhones en andere elektronica)
 • Planten

6.      Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Na ontvangst van je retour zullen wij je hier via de mail over informeren.  Je ontvangt het aankoop bedrag binnen 14 dagen retour op bij het bij ons bekende rekeningnummer.