het komt wel eens voor dat je wilt retourneren. Dit kan bij daydiscounter binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden; tenzij anders vermeld. Je hebt vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om jouw pakketje terug te sturen. Om alles in goede banen te leiden zijn er enkele simpele procedures.


Defect product of een verkeerde levering?

Heb je een product ontvangen wat stuk is gegaan tijdens de bezorging dan kan je dit product kosteloos retourneren. Stuur een mailtje naar CS@daydiscounter.com en wij zullen ervoor zorgen dat je een nieuw product ontvangt. Als je een product retour wilt sturen omdat het niet je smaak is dan zijn de retour kosten voor de consument


Terugstorten aankoop

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. Belangrijk is dat je de tracking van je retour goed bewaard dit is je bewijs van retour.


Hoe werkt het product?

Heb je vragen over het product of snap je niet hoe het werkt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!


De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen.
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets, ondergoed, badmode en verzorgingsproducten (scheermesjes en dergelijke).
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen waarvan verpakking ontbreekt.
  • Planten